Ajankohtaista

Tarjoukset & tapahtumat

Ajankohtaista

Aukiolomme

Palvelemme paikan päällä tai take awayna!

Lounasaikaan ma-pe klo 10.30-14, saa noutopöydästä kerätä mieleisensä annoksen raikkaista salaateista ja lämpimistä ruoista. Lounaan jälkeen ti-pe klo 14  sekä la klo 12 alkaen saatavilla on à la carte -listan annokset. Take away edelleen mahdollista, myös buffetista!

Olemme avoinna:

MA 10.30-15.00 (viimeiset tilaukset 14.00)
TI-TO 10.30-22.00 (viimeiset tilaukset 21.00)
PE 10.30-23.00 (viimeiset tilaukset 22.00)
LA 12.00-23.00 (viimeiset tilaukset 22.00)

Lounasaika: MA-PE 10.30-14

Koronatilanteen vuoksi aukioloaikojamme ja asiakasmääriä on rajoitettu toistaiseksi. Seuraamme tilannetta ja teemme tarvittavat muutokset sen mukaan.

Valmistaudu syksyn tilaisuuksiin

Arkeen palaaminen on hyvää vauhtia käynnissä viimeistään nyt koulujen alkaessa. Alkaa olla ajankohtaista valmistautua syksyn tilaisuuksiin ja juhliin.

Ravintola Obelixissa järjestät vaivatta juhlat tai kokoukset. Pyydä tarjous! Kysy mahdollisuutta myös yksityistilaisuuteen.

LISÄÄ AIHEESTA
Isänpäivä Obelixissa

Isänpäivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina 14.11. Päivän kunniaksi Obelixissa järjestetään perinteisesti isänpäiväbrunssikattaukset. Kattaukset ovat klo 12, 13, 14 ja 15 porrastetusti. Kattaus kestää 1,5h.

Varaa paikkasi perheellesi tai rakkaallesi, paikkoja on rajoitetusti!

ISÄNPÄIVÄMENU
Uudistamme à la carte -listamme

Päivitämme à la carte listamme ja uusi lista otetaan käyttöön tiistaina 5.10. Löydät valikoimasta klassikoita ja niiden rinnalle tuotuja uusia syksyisiä annoksia.

Tervetuloa testaamaan uusia makuja!

À LA CARTE
Turvallista asioimista

Muistuttaisimme kaikkia, että ethän tule ravintolaan sairaana, oireisena tai jos olet palannut ulkomailta 14vrkn sisään. Huolehditaan edelleen yhdessä myös hyvästä käsihygieniasta. Pidetään myös riittävät turvavälit muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan nähden.

Huolelliseen puhtaana pitoon kiinnitetään edelleen  erityistä huomiota ja pintoja desinfioidaan ahkerasti!

Tarjoukset

Ravintola Obelix Riihimäki kabinetti
to top button