Ryhmätilaisuudet

Yli kymmenen henkilön ryhmätilaisuuksien varaaminen onnistuu parhaiten sähköpostilla. Lähetämme teille lisäinfoa varausta varten ja ryhmämenut, joista voitte valita tilaisuuteenne sopivan.

Tiedustelut ja varaukset:
obelixriihimaki@obelix.fi

Kabinetti

Ravintola Obelixin kabinetti soveltuu hyvin isommallekin ryhmälle erilaisten kokousten järjestämiseen tai illanviettoon ystävien kesken. Kabinetti on haitariovella eristetty tila (Huom! Tila ei ole täysin äänieristetty).

Iltatilaisuudet

Ryhmävaraukset iltaisin onnistuvat kabinettiin 10-50 hengelle. Koko kabinetin varaaminen yksityiskäyttöön on mahdollista yli 20 hengen ryhmille. Kysy mahdollisuutta varata verholla erotettava osa kabinetista pienemmällekin ryhmälle.

Kabinetti on haitariovin eristettävä tila, jossa järjestyy hienosti kokoukset, juhlat ja muut tilaisuudet.

Yli 10 henkilön ryhmiltä otamme ruokatilauksen aina etukäteen. Ryhmävaihtoehdot sekä tilausohjeet lähetämme sähköpostitse. Samalla voimme sopia muista olennaisista varaukseen liittyvistä asioista.  Varauksen kesto on 2 tuntia. Mikäli toivot pidempää varausaikaa, ole hyvä ja tiedustele asiaa varauksen teon yhteydessä.

Kokoukset lounas-aikaan

  • Kabinetin varaus mahdollinen minimissään 20 henkilön ruokaileville ryhmille
  • Kysy mahdollisuutta varata verholla erotettava osa kabinetista pienemmällekin ryhmälle
  • Kysy kokouspakettejamme tai menukokonaisuuksiamme sähköpostitse obelixriihimaki@obelix.fi

 

obelix_businesslounas
PERUUTUSEHDOT

Ruokavalinnat ja henkilömäärä tulee ilmoittaa viimeistään neljä päivää ennen varausta. Vahvistetusta henkilömäärästä sallimme 10% poikkeaman paikan päällä. Tilauksen voi perua veloituksetta 24 tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tämän jälkeen laskutamme tilaajalta 50% varattujen palveluiden arvosta.

MUUT RAVINTOLAMME

Hyvinkään Ravintola Obelixista löytyy myös tilat ja palvelut 15-30 hengen tilaisuuksille. Voit tutustua Ravintola Obelix Hyvinkääseen sekä palveluihimme siellä ravintolan kotisivuilla tai ottaa yhteyttä suoraan.

OBELIX HYVINKÄÄ
to top button